24.04.2018

KUŞADASI ESNAF ODASINDAN KÖYLERDEKİ ÜYELERİNE HİZMET

Kuşadası esnaf ve sanatkarlar odası (KESO) Kuşadası merkeze uzak köy ve mahallelerde ki basit usul kayıtlı üyelerinin aylık işlemlerini bulundukları yerlere giderek gerçekleştirmeye başladı.

Konuyla ilgili olarak Keso yönetim kurulu Başkanı Ahmet Çalım “Basit usul mükellef olarak adlandırılan küçük gelirli esnaflarımızın yeni düzenlenen kanunla artık her ay gelir giderlerini bildirme zorunluluğu getirildi. Bu durumla birlikte bu tür esnaflarımız her ay odamıza gelerek işlem yaptırma zorunda kalıyorlardı, hal böyle olunca merkeze uzak olan esnaflarımıza bu durum gün içeresinde hem zaman kaybı hem de ufakta olsa maddi bir külfet getiriyordu. Biz de esnaflarımız böyle bir mağduriyet yaşamasın diye yapılacak bu işlemleri her ay belirlediğimiz günlerde esnafımızın yanına giderek bizzat yerinde gerçekleştirmeye başladık” dedi.

KUŞADASI ESNAF ODASINDAN KÖYLERDEKİ ÜYELERİNE HİZMET