HABER DETAYI

19.09.2018

KUŞADASI ESNAF VE SANATKARLAR ODASI ESKİ ÜYELERİNİ UNUTMADI

Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndan (KESO) İlk Esnaf Üyelerine özel bir gece yapıldı.

Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası 31. Ahilik haftası etkinlikleri kapsamında odanın kuruluş yılı 1965 den itibaren üye olan 70 yaş üstü esnaflara Kuşadası Kazım Usta restoranda özel bir gece organize etti. Geceye 120 yi aşkın eski esnaf katılırken eski Başkanlarda unutulmadı. Odanın kurucu başkanı olan Merhum Sabri Mumcu’nun oğlu Mehmet Mumcu, eski başkanlardan Mükremin Altınbaş ve Yalçın Serbes’in yanı sıra Kuşadası şoförler odası başkanı Hüsnü Öten de katıldı.

Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurulu başkanı Ahmet Çalım geceye katılan eski başkanlara ve eski üyelere birer plaket takdim etti. Ayrıca gecede bir konuşma yapan Başkan Çalım “Eski üyelerimiz bizim değerimizdir, bizlerin kıymetlileridir, bizlerin ahileridir. Burada 70 yaş üstü ablalarımız, ağabeylerimiz geceye gelerek bizleri onurlandırdılar. Onlardan bugüne kadar çok şeyler öğrendik ve öğrenmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar böyle bir organizasyon Kuşadası’nda hiç yapılmamış, böyle bir gece düzenlemek bizlere nasip oldu. Bundan böyle bu tür organizasyonları daha sık yapıp eski dostları bir araya getirmeye devam edeceğiz” dedi.

KUŞADASI ESNAF VE SANATKARLAR ODASI ESKİ ÜYELERİNİ UNUTMADI