HABER DETAYI

17.07.2019

KUŞADASI ESNAF VE SANATKARLAR ODASI’NDAN BİTLİS’E KÜTÜPHANE YARDIMI

Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası (KESO) eğitime katkıvermeye devam ediyor.

Bitlis’in Adilcevaz ilçesi’nde öğretmenlik yapmakta olanKuşadalı Özge Korkmaz isimli öğretmen görev yapmış olduğu Selçuklu ortaokulundaKütüphane eksikliğini gidermek için Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndanyardım talebinde bulunmuştu. Bu talebe kayıtsız kalmayan Keso yönetim kuruluÖzge öğretmenin bu isteğini geçtiğimiz öğretim yılında yerine getirdi. Konuylailgili olarak KESO yönetim kurulu Başkanı Ahmet Çalım “Kuşadalı kızımız ÖzgeÖğretmen bize bu taleple gelince kayıtsız kalmamız mümkün değildi. Orada okuyanöğrencilerin bir kütüphane isteği bizim için çok önemliydi. Vatanımızın herkarış toprağında okuyup, vatanına milletine hizmet verecek gençlerin yetişmesiiçin biz de elimizden gelen her şeyi yapmak için çaba sarf ediyoruz. Buna önayak olan Özge öğretmenimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Bilindiği üzere Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası,Kuşadası’nda ki esnafların ailesindeki çocuklara yıl boyunca ücretsiz eğitimkursları vermeye devam ediyor.

KUŞADASI ESNAF VE SANATKARLAR ODASI’NDAN BİTLİS’E KÜTÜPHANE YARDIMI