HABER DETAYI

14.05.2019

KUŞADASI, ESNAF ODASININ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası verdiği iftar yemeği ileKuşadası’nda esnaf, protokol, halk ve siyasileri buluşturdu.

Esnaf Odası önündeki Sabucalı Sokakta verilen İftarYemeğine, Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Aydın Esnaf Odaları BirliğiBaşkanı Selahittin Çetindoğan, Kuşadası Müftüsü Vehbi Akşit, Şoförler OdasıBaşkanı Hüsnü Öten, Kuşadası Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, KuşadasıJandarma Komutanı Aykut Kuş, Mhp ilçe Başkanı Mustafa Bayraktar, Mhp MeclisÜyesi Murat İnan, Chp Meclis Üyeleri, çok sayıda esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Kuşadası Müftüsü Vehbi Akşit’in yaptığı dua ile oruçlarıaçan vatandaşlar birlikte nice ramazanlara diyerek emeği geçenleri kutladı.

KESO yönetim kurulu Başkanı Ahmet Çalım yaptığı açıklamada “Esnaf odası Yönetim kurulu olarak lüks mekanlar yerine kendi sokağımızda esnafımızve vatandaşlarımızla birlikte olmak istedik. Bu mübarek günde üyelerimiz vevatandaşlarımızla birlikte oruçlarımızı açtık. İftarımızda bizleri yalnızbırakmayan büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Öncelikle esnafımıza ve emeğigeçenlere teşekkür ederim. Esnaf Odası olarak sosyal anlamda elimizden geldiğive bütçemizin elverdiği sürece bu tür etkinliklerimize devam edeceğiz”.dedi.

KUŞADASI, ESNAF ODASININ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU