DUYURU ve ETKİNLİK DETAYI

25.06.2018

KESO´DAN ESNAF ÇOCUKLARINA ÜCRETSİZ KURS

Kuşadası esnaf ve sanatkarlar odası (KESO) üyelerinin çocukları için eğitim seferberliğine başladı.

Kuşadası esnaf ve sanatkarlar odası sadece esnaf üyelerine değil ailelerine de katkı vermeye başladı. Bu doğrultuda ilk önce esnafların 5,6,7 ve 8. sınıfta okuyan çocuk ve torunlarına Temmuz ayından itibaren ücretsiz matematik kursu vermeye başlıyor. Konuyla ilgili olarak yönetim kurulu başkanı Ahmet Çalım “sadece üyelerimize değil ailelerine de oda imkanlarımızdan faydalanmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Öncelikle üyelerimizin çocuk ve torunlarına eğitimlerinde katkı sağlamak için matematik kursu başlatıyoruz, ilerleyen günlerde bu kurslarımızın çeşitliliğini arttıracağız.

Çocuklar hepimizin çocukları, onlar bu ülkenin geleceği ve eğitimlerine bir katkımız olacaksa ne mutlu bizlere” dedi.